Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i verkligheten

i verkligheten

är vi alla
clowner

utan att
veta om det




Fri vers av Anders P VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2006-09-04 11:55



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja nog är vi det alltid...jag brukar säga till den lilla fula narren där inom att försöka ta igen sig lite...han kan vara rent av odräglig!
2006-09-04

  Gunwale VIP
Sant. Men inget ont om clowner?! ;-)
2006-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP