Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskerad 3

 

 

DEN ROSA PERUKEN

 

vrider om nyckeln

öppnar dörren

kastar ICA-påsen åt sidan

 

förvånad-blick-du-ser-min ROSA PERUK

 

"om du har tröttnat på mig kan jag alltid vara någon annan" 

 

kysser dig

passionerat

vilt

 

slänger dig på soffan med en ända avsikt;

 

SEX

 




Fri vers av längesendan
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-09-04 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

längesendan