Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skyddsrum


medan månen ramlade
gömde de sig under äppelträdet




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 652 gånger
Publicerad 2006-09-04 15:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det är nog bäst det!
En höstig kortis
full med kvällsdagg och känsla
2006-09-13

  Cattis Rönn
skön....tänker på hur man pallade äpplen när man var liten...gillar frasen "medan månen ramlade" bravo!
2006-09-05

  Ola Rydberg
cool
2006-09-04

  a h de v
men är det en haiku?
2006-09-04

  a h de v
liksom klumpig men på samma gång nätt. tycker om mycket.
2006-09-04

  Daniel_78 VIP
.
medan äpplet föll
gömde vi oss under månen
.

ser både ett kärlekspar under ett träd i gryningen
samt
två lekande barn i en lek

riktigt härlig sak den här. kan jag inte få den ;)

funderar på anvädningen av föll/ramlade...
2006-09-04

  Gunwale VIP
Gullig på många vis. Kommer att tänka på barnlekar...
2006-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP