Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke jag bara ville få ur mig. Kanske inte räknas som dikt då. Eller?


Medan man lever

När vägen framför inte längre syns
och man letar efter en stig
eller någon annan utväg
ur sin egen rådlöshet

Undrar jag om man istället
för att försöka passa in
bara ska passa på




Fri vers av Exi
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-05 03:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exi
Exi