Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av rosorna

 

 

Ovetande nonchalant

valde du

min gravsten

som skydd

där du med mig

och blommorna

vilka vilat

på min kista

gapar uttryckslöst

för en

kort sekund

 

bortvänt

tårögt

tills du

blivit van vid min

kalla existens

 

en av rosorna är mina




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 169 gånger
Publicerad 2006-09-05 13:50



Bookmark and Share


  Prometeus
Denna är mkt bra tycker jag!
Här har du litegrann ändrat stil och det är bra.

Vacker avslutning
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*