Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom kullen

 

 

En mardröm

delad med världen

vi lever

likt

dockor

i

ett

spel

 

Jag drömde

om svarta skuggor

du

om solsken och ängar

 

så nära var vi båda

bara bakom kullen sprang du fri

medan jag låg fastkedjad vid mina

skuggor




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 161 gånger
Publicerad 2006-09-05 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*