Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vågade hoppa...och svävar! Lyckligt svamlande.


Vet ni hur frihet doftar?




Inte kommer jag väl läsa Cujo igen? Eller någon annan av Stephen King för den delen. Sorry Stephen...

\"Glykemiskt Index\" och \"Din vikt, ditt val\"...skit samma

Och den här tunga luntan på engelska som vi
tvingades läsa under tvåspråkighetskursen

25-30 pocket som jag läst, tyckt om, men... hej då

Fyra års samlande av Vi föräldrar...tungt

Jag kastar, röjer, rensar och lägger i påsar för att skänka bort.

Ser att solen lyser och hoppar i baddräkten och springer till hopptornet och kastar mig i....wiiiiiie





Och ja just det!

Frihet doftar dammiga böcker, saltstänkt hud och kaffe...




Övriga genrer av Mareld
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-09-05 15:45



Bookmark and Share


  Howlit
Utrensing på gång ser jag =)

Både invändigt och utvändigt?

Ja, de brukar följas åt...

Mmmm...kaffedoft.... jag kommer....
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld