Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut och in

 

 

Vänder mig

ut och in

för att du ska se

båda sidor av mig

jag är den jag är

hela tiden

förutom när du är där

då vet jag inte

vem

jag är




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-09-05 16:14



Bookmark and Share


  mooj
den här tyckte jag mycket om.
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*