Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helomvändning

 

 

Trodde dumdristigt

att Vi körde

tillsammans

vid din sida

en rak väg

framför

oss

allt var lugnt

lite osäkert

men det kunde jag ta

 

Du gasar du på

foten går igenom bilens

rostiga botten

i jakt efter farten

den farliga

 

hann inte med

dörren vid min sida öppnades

en helomvändning från

din sida

som fick mig att falla ur

blodigt fallen på marken

mörbultad

låg jag där

du vände igen

riktade bilen över

min kropp

krossade allt där fanns

att krossa

 

du körde Din

väg

och lämnade

mig

halvdöd

kvar på marken




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 188 gånger
Publicerad 2006-09-05 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*