Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Camillaa du är otrolig med dina ord


DU

 

 

Du

skriver

mina känslor

klär dem

i ord

passande

för oss båda

 

Skriver ord likt en Gud/gudinna

med en gyllene svanfjäder

till penna

jag

avundas Dig!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-09-05 16:52



Bookmark and Share


    Camillaa
du är otrolig!!
vet du hur mycket det värmeer!!
finner inga ord!
men tuusen tack :)
och du ska veta att du
själv skriver som
en gud! jag menar det
verkligen!
/ C * tacktacktacktack :D
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*