Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalender

 

kalender, kalender

se på det här

jag stannade tiden

visarna på klockans yta

tickar stilla nu

 

Kalender på vägen där

ser du hur långt fram du är

backa tillbaka tiden

några år

och börja om

den här tiden är inte bra

för Någon

av oss

 

Så dra tillbaka tiden

låt oss alla följa med

tror jag glömde en sak där bak




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-09-05 17:17



Bookmark and Share


  Jewel_x
ÄLSKAR sista stycket!
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*