Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan du

 

 

Hur kan du tro

på mig

när du säger att

jag

alltid

ljuger

för dig

 

Tvättsvampsmarginal

du göra hela min värld

så farligt

hal




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-09-05 17:21



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
sista stycket är roligt bra :)
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*