Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills vi faller

 

 

I lådan

vilar

allt

stilla

lugnt

tills vintern är

över

omöjliga tanke

som en argsint björn

ligger livet väntande tills

dess offer kommer till dem

om inte så jagar de oss

tills våra ben ramlar av

och vi faller över våra egna fötter




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 197 gånger
Publicerad 2006-09-05 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*