Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att du ännu lever

 

 

Ilskaframkallande barnunge!

jag hatar dig

men

önskar

ändå

att du kunde

skriva något

 

så jag vet att du

ännu lever




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 197 gånger
Publicerad 2006-09-05 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*