Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under min grav

 

 

 

Hålet vilket

jag gräver

med egna händer

och djävulens stekspade

spottar grusig glöd i mina ögon

askan virrar runt i luften

sluter mig inuti

sitt svarta mörker

 

666 mikromillimeter

under min grav

vilar helvetet

i väntan på att

jag skall ha grävt

klart

min grav




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 207 gånger
Publicerad 2006-09-05 18:55



Bookmark and Share


    anakin
"djävulens stekspade" är ett bra ord. Dikten är spännande också.
Men dikten hade känts bättre om man förstod vad du vill säga med den. Man kan till exempel använda titeln för att klargöra det.
Jag skulle gärna vilja veta vad du vill säga med dikten.
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*