Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig Jesper.


lillebror

Min lillebror, du är ett mirakel.
Ditt jätte blonda hår, dina blåa ögon.
Du spelar hockey och gillar att cykla.
Jag har aldrig gillat att spela hokey,
men jag har alltid gillat dig.
(och du får aldrig tro något annat)

Du retas, jag stänger in mig på mitt rum.
Men jag älskar dig,
du betyder MEST.
Jag hoppas att du vet
att jag vill finnas här för dig,
precis HÄR.
Så du alltid kan luta dig mot mig
och vila när allt känns tungt.

Vi byggde en kojja av filtar,
där satt vi och pratade och stoppade in lampor hela dagen.
Vi kunde liak gärna sitta utanför,
Men det känndes tryggare under filtarna.
(det känns tryggt med dig)

Lillebror, snälla kom ihåg.
Jag älskar dig.




Fri vers av brainwashed
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-06 08:18



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
syskonkärlek:) Jätte fin text!
Kram
2006-09-06
  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed