Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulramen

 

Kopp-en

står fylld utav

träd

unga och gamla

 

kulramar

med

färgglada glaskulor

står uppradade

framför

mig

svarta och genomskinliga

 

genom de svarta ser jag

medan jag förvränger

de genomskinliga

 

tills trädet

inte längre

ser ut

som ett träd

 

kan inte låta

det självklara vara

måste förvränga varje ord

varje bild

för om jag förvränger

allt

så behöver jag

kanske

inte längre

leva i verkligheten




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 191 gånger
Publicerad 2006-09-06 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*