Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En andra chans

 

 

Kan vi börja om

låta regnet

skölja bort

alla sårande ord

alla hårda slag

mot hjärta

 

Kan vi börja om

vår saga

behålla det lilla bra

och sudda ut allt det dåliga

 

Kan vi börja om

så morfar och

alla de andra

ännu lever

 

Kan vi börja om

så vi alla kan få

 

en andra chans




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 230 gånger
Publicerad 2006-09-06 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*