Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pessimist vs realistisk-optimist


På gatan där jag bor

 

 

Hoppfullhet

äger ingen del

av denna kropp

 

med

pessimistiska steg

går jag nerför gatan där jag bor

realist pessimist som jag är

ser jag endast fallande barn

när jag ser småbarn

leka springande

nerför backen där jag bor

 

ett barn ler

och jag tillbaks

säger hej

ja kanske bor det Även

en optimist i mej




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 223 gånger
Publicerad 2006-09-06 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*