Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga skratt och lekar...längre

 

På gatan där jag bor

svingas inga gungor

inga hopprep dras emot markens

fuktiga asfalt

inga skratt klingar längre lyckliga

mellan hus och lyktstolpar

 

alla är vuxna nu

snart även jag

 

På gatan där jag bor

bor ingen annan än ödsligheten

i ensamheten

vilken besitter

min halvdana kropp

 

här bor

ingen annan än

jag




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 223 gånger
Publicerad 2006-09-06 15:03



Bookmark and Share


  john ekström
jag känner på sätt o vis likadant, inga gungor eller hopprep längre som det var när man var barn, alla har vuxit upp och blivit tråkiga.
2006-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*