Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om och om igen

 

 

Solen bränner våra vingar

svavel virvlar regnbågar

över himlen

 

sen kommer regnet

och renar det svedda

solen visar sig igen

och värmer våra sår

förödande läks det sedan

aldrig

 

imorgon börjar det

om igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-06 17:37



Bookmark and Share


  aol
så sant blev så berörd
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*