Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlöv

 

 

Löven har skiftat färg

många gånger nu

nu faller de från sina

utsatta platser

 

på marken kryper de sedan

fram med vinden

över huvuden

fyllda utav tankar

huvuden vilka skiftar

färg lika ofta som dem

 

fallna på marken

skiftar de sedan färg

en sista gång

blir ett med jorden

vilken vi trampar på

 

samma löv kommer

aldrig att skifta färg igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 209 gånger
Publicerad 2006-09-06 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*