Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg en liknande dikt här på poeter.se och inspirerades till att göra en egen... Missionen är att att alla ord ska börja på nästföljande bokstav i alfabetet. A sen b sen c etc. Vad dikten handlar om kan man räkna ut själv, fråga annars i en kommentar...


Alfabetsdikten om rasism.

Alla blev cyniska. Dåraktiga engelsmän fann grovt håriga invandrare jävligt konstiga. Lovades många noggranna omvandlingar politiskt. Quislingar ron störde träget under viss Wagneriansk xenofobisk yra. Zoner ålades även ödeläggelse.



Jag tillägnar denna dikt till amerikansk politik.




Fri vers av M. Novkovic
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-09-06 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M. Novkovic
M. Novkovic