Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid borta

 

 

Framför mig

står du

ser granskande

på mig

skakar på huvudet

vänder och går Din väg

 

stående kvar

benen rör sig inte

trots att jag vill springa

efter

 

Men lämnar mig

 

viskar skuggorna hånande åt mig

 

Panikslaget

ser jag hur din ryggtavla

försvinner

in i ljuset

och du är

borta

 

vindarna viskar åt mig

där jag står ensam kvar i mörkret

 

för alltid




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-09-06 20:37



Bookmark and Share


  darque
Naw, du har fångat en sorgsen känsla på ett bra sätt.
2006-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*