Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenkrossare

 

 

Trumpethalsar

tjuter stenar från

sina mörka hålor

andra skall förstå

deras upphetsade

skri i plågogroparnas

centrum

deras hjärtan

 

Ni krossar våra

stenar

vilka innehåller

liv

tar död endast

som ett eko efter

livet




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 194 gånger
Publicerad 2006-09-07 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*