Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skeppsbrutna

 

 

Ett skrik

bebott utav

mörka hullingar

vilka viftar

efter skepp

att föra dem hem

 

skeppsbrutna

skriker de

efter någon

som

bryr sig

 

det var flera år sen nu




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 204 gånger
Publicerad 2006-09-07 15:40



Bookmark and Share


  loren
starkt
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*