Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmare

 

Drömmande

fantasioffer

optimist knarkare

jag vill

inte

vara som er

 

Inte heller som

mig själv

kan jag inte få

välja

att vara

 

någon annan




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-09-07 16:16



Bookmark and Share


  Fiiipe
Åh. :o
Otroligt fin och.. sorlig på nått sätt...
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*