Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min tvångströja

 

 

Tröjan sitter konstigt

om denna överfyllda kropp

kväver min hals

språksröret dansar

i upprorskakningar där inuti

 

Tröjan väver

mina armar

i sig

Som sluken av mig själv

sitter jag med tvångströjan

klistrad mot mitt bleksvarta inre

 

Bank bank bank

hörs det inuti mitt huvud

hopkrupen i ett av

glaskupans omöjliga hörn

vaggar jag mig själv

fram och tillbaks

 

Fast i ett inre

med vita väggar

 

Tröjan sitter konstigt

som om varenda del av min kropp

vill göra uppror mot dess effekt

medan jag samtidigt

älskar

tryggheten

 

för första gången håller

någon

mig i sin famn

 

det önskar jag

aldrig

slippa ur




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 212 gånger
Publicerad 2006-09-07 18:37



Bookmark and Share


    Camillaa
OTROLIGT VACKER
starka ord som gör läsningen underbar!
WOW säger jag bara!!
/ C *
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*