Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till dig

 

 

Skruvstädet

spänner mina tinningar

tills jag inte längre kan tänka klart

 

Så krossar du mitt hjärta

tills jag inte längre

kan tänka

på något annat

än dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-09-07 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*