Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan ta mig!

 

 

Fan ta dig!

skrek jag förtvivlat

åt min groteskt

vardagliga spegelbild

 

Fan ta dig och din jäkla sanning!

Ensam kastade jag upp

allt jag hade inom mig

men inget annat än ett ton

av min skyddsgalla

kom ut ur mitt gråtade gap

 

Jag hatar dig

Snyftade jag uppgivet

i sorg över att jag

Aldrig kommer

att bli Kvitt

Mig!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 201 gånger
Publicerad 2006-09-07 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*