Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanotfärd

Efter hård paddling
snett mot vinden
en lagun i lä

en strand
med sand och stenar
nakenbad

på den vidare färden
Fiskgjusens bo
med ungar
i en martall
på vindpinad ö

hemfärden bjöd
mäktigt valv
av regnbåge
i kvällssol




Fri vers av Anders P VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2006-09-07 22:54



Bookmark and Share


  jennie.
haha minnen.. Jag minns så väl alla de gånger min far tvingat med mig ut och paddla, tälta. Jag tyckte det var väldigt tråkigt då, men har nu insett hur underbart det är.. Tack för hjälpen =)
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP