Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älgar

Tre kloka älgar
gömmer sig bland villorna
undan jägarna




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-09-07 22:58



Bookmark and Share


  Markattan
Kloka var ordet! ;o) Jag gillar din haiku.
2006-09-08

  jennie.
hahahaha jaa! hehe den var väldigt rolig den hehe ;D
2006-09-07

    HiFi
taktik... smart...
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP