Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aktuell repris


klarspråk

Den politiker
som visar modet
att tala klarspråk
om sakers tillstånd

har sannolikt
i samma stund
förlorat sina möjligheter
att göra något åt det




Fri vers av Anders P VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-09-07 23:22



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Just det. Suck. Varför ska dessa tu vara oförenliga?
2006-09-08

    HiFi
just det.. och jag tänker röstvägra i år... kan inte bestämma mig för vilken llögn jag ska tycka bäst om...
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP