Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citroën

Vi åker Citroën idag
kunglig komfort
så länge hydrauliken
håller
så länge lyckan
står oss bi

vad bryr det oss
att vägarna är usla
vi flyter fram
över gropar och grus

så länge systemet
håller tätt
så länge lyckan
står oss bi




Fri vers av Anders P VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2006-09-07 23:33



Bookmark and Share


  fågel grå
Det svajar skönt..
2008-07-13

    Bodil Sandberg
Funderar på att köpa en citroen faktiskt...så kanske jag också får njuta av en sådan lustfylld och sorglös tur!!!
2006-09-08

    HiFi
och jag bara ler...
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP