Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halt

När ja jord lumpen
skrek di halt
ôt mä
män int va ja
halt int
nu for tia
behövver ingen
skrik halt ôt mä
dä ä ja åttå
fasikken ändå




Fri vers av raggnarr
Läst 252 gånger
Publicerad 2006-09-08 07:55



Bookmark and Share


    Bim
Ja, tänk tocka ordnig dâ ä.Hälsn.Bim
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr