Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden

Ibland önskar man
att man kunde

slå in orden
i fint papper

ge bort dem
som de presenter
de faktiskt är




Fri vers av Anders P VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-09-08 11:14



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Kul dikt, visst kan du det.
2006-09-09

    Bodil Sandberg
Ja det skulle väl vara en gudagåva att få ett "vackert ord" inslaget i rött papper med guldsnören!!!!!
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP