Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan verklighet och dröm

 

 

Mellan

verklighet och

dröm

väntar du på mig

där kan jag ännu känna

dina starka armar

sluta sig faderlikt om mina

darrande axlar

 

Mellan himmel och jord

kan jag se ditt

finurliga leende

som Är du

 

Mellan vår grymma verklighet

med mord och hånande kärlek

och drömmens värld

så skall vi träffas igen

 

lova mig

att du väntar på mig där uppe

när jag kommer hem




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 148 gånger
Publicerad 2006-09-08 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*