Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en fråga...


Återupprepningarnas spegel

Vem visste storleken på litenheten
och vem satte dess gränser
Hur uppfann man smärtan
vem njöt av dess konst

Farligt nära avgrunden hasar vi oss fram
hand i hand i evighetens cirkel
Vi ser in i återupprepningarnas spegel
utan att förvänta oss någonting

Tidlösa vandrar våra tankar
mot en återskapelse och en djup varaktighet
Pånyttfödda själa känslor
som dödar mörkrets ogenomtränglighet
med miljontals stjärnor




Fri vers av Lady Greensleeves
Läst 296 gånger
Publicerad 2004-11-13 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Greensleeves
Lady Greensleeves