Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta går över hav

 

 

Hjärtan

seglar över hav

bebodda utav

isberg

 

då och då

slår någon i

och sjunker

men mitt är en kämpe

sårat men

det bultar ännu

 

Hjärtan trampar vatten

virilt medan

avgrundens odjur

botterskraparna

river sina klor

över vår sköra yta

 

Må den starkaste överleva




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 199 gånger
Publicerad 2006-09-08 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*