Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamman som förlorat

 

 

Alla lämnar

sina platser

för att kramar om

den gråtande

 

Alla vapen slängs

långt ifrån våra skakande händer

alla vårdar om den skadade fågeln

 

Krig stoppas för alltid

när alla lämnar

sin statustitel i elden

för att ta hand om mamman

 

som förlorat sitt barn




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 252 gånger
Publicerad 2006-09-08 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*