Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vaknade du

Hur vaknade du till livet
tankfullt grävande och sökande
Manande öppnade du ögonen
för att du trodde dig finna ett svar

Hur vaknade du upp
med själens öron öppna
och fallande smekande varsamhet
symboliserar den mor du var

Hur vaknade du en dag
med nåden i din hand
och med övervunnet själförtroende
trampade du upp den övervuxna vägen

Jag står här med handen på din axel
du sover som ett barn med tummen i munnen
Hur vaknade du upp idag
då jag inte längre fanns kvar

för att väcka dig...




Fri vers av Lady Greensleeves
Läst 258 gånger
Publicerad 2004-11-13 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Greensleeves
Lady Greensleeves