Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du kunde läsa i mina tårar

Om du kunde läsa i mina tårar
skulle du förstå min sorg
Om du blundat och känt efter
hade du kanske märkt
att jag inte finns inom dig längre

Tystnaden skriker i tomheten
den vibrerar mot min hud
Ensamheten som du lämnade mig i
retar mig för mina bittra tårar
När de når mitt skinn
förvandlas de till rakbladsvassa iskristaller
som klöser vägar på min kind

Du målade upp paradiset som du tänkte skänka mig
Jag trodde varje ord du sa
nu har jag bara mina tårar
och helvetet du gav

Du fick mitt inre att smälta
Nu har det bildats blodiga sjöar
och de har frusit igen
I mitten av alltihop ligger mitt hjärta och frustar
inkapslad med den blodröda isen




Fri vers av Lady Greensleeves
Läst 376 gånger
Publicerad 2004-11-13 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Greensleeves
Lady Greensleeves