Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga plåster finns för själen

 

 

Under

en doktors sterila händer

granskas jag

för sjukdom

 

de ser såren

de jag skärt

antar sin diagnos

medan de största såren

vilar

inuti

 

dit de inte kan nå

med sina stetoskop

och glasspinnar

inga plåster

värnar om min själ

som dina händer

 

inga plåster häftar igen

tomrummet

hålet du lämnade

efter dig

 

när du lämnade mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 218 gånger
Publicerad 2006-09-08 18:17



Bookmark and Share


  blåljus
mörkt, obehagligt och destruktivt.. men fruktansvärt vacker!
2006-09-11

  Jewel_x
Wow, omöjligt att inte bli berörd av denna. Så fin ... så sann.
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*