Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vår väntan

 

 

I en bil

låg, tunn och halvklumpig

metallicgrön

sitter du och väntar

på att något skall ha hänt

 

på att jag ska komma ut

genom dörrarna

och vara Mig igen

 

Ibland undrar jag

om jag är bra nog

för att du ska vänta

 

När du sedan kör

och lämnar mig

kvar här bak

undrar jag om

det verkligen var Mig

du väntade på




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 211 gånger
Publicerad 2006-09-08 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*