Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

symboliskt

du låg med dina bena lätt böjda i vinkel
spegelvänd på andra sidan var jag
i mitten låg vår lilla dotter saga

tillsammans bildade vi tre
ett symboliskt hjärta




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 384 gånger
Publicerad 2004-11-13 20:49



Bookmark and Share


    Idun 1
kärleksfull i sin enkelhet.
Du fångar värmen mellan
er tre med dina ord.

2004-11-13

  Rachel Roth
fin bild av er trä i hjärtform...
2004-11-13

    Mattias VIP
kan inget annat än att säga att den är vacker och symbolisk!
2004-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP