Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt

God natt alla homsor från Toves land

God natt alla flickor som dansa hand i hand

Alla ska sova och drömma så sött

Vi ska vara glada och bli väl av vår morgon bemött




Fri vers av Islandir
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-09-08 21:54



Bookmark and Share


    Elliot
fint, ursaga, gillar!
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir