Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett slumpmässigt? möte med ”Skaparens” dotter…


Sankta Clara


Du har din faders ögon Sankta Clara
Så vacker och bedårande du är
Du anar nog Sankta Clara
Den hemlighet jag bär

Du stannade och log Sankta Clara
Ditt leende sände ett okey
Din nyfikenhet och värme Sankta Clara
Kunde ej förskjuta mig

Kanske har du sett Sankta Clara
Något nytt i din faders själ
Kanske liknar vi varandra Sankta Clara
Jag tror du vill mig väl

Du rörde vid mig mjukt Sankta Clara
Liksom din fader mig berör
Det är säkert sjukt Sankta Clara
Men jag tror att jag förblör…




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 529 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-08 22:25



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
mmm detta är en ren skär dikt
en visa kanske,
gillar rimmen och speciellt upprepningarna

kanske störde ordet okey stämningen lite
kan jag tycka

men bra o bra
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för