Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar vävda av silvertråd

Inatt ska jag väva drömmar
av skiraste silvertråd
och av denna tråd
jag ska väva ett nät
att kasta ut i universum
för att samla godhet
stillhet och ro
till mina drömmar
och änglarna
har lovat hjälpa mig
så jag ska sova gott
denna natt




Fri vers av Nic
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-09-09 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic