Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Agera

 

Katten i mitt knä

spinner sina toner

genom luften

 

pratar genom

rörelse

 

så agera!

visa vad det är du vill

 

endast katten kan ge mig lugn

genom sina stumma toner

 

Dina ord är Aldrig raka nog!

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 190 gånger
Publicerad 2006-09-09 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*