Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oformbar

 

 

Ingenting

likt en stelnad metallklump

står jag formlös

alldeles kantigt förstörd

 

en fördärvad staty

förbrukad i sin ensamhet

Inga skratt

skall någonsin mer

korsa dessa läppar

Inga blickar förbrukas längre

dessa sorgsna oidentifierade gluggar

äro brända fast i sina tårar

 

Ingenting

annat än en avfallsbutik

som tar emot All er skit

kan inte röra mig

inga steg kommer någonsin mer

att vibrera genom denna kropp

 

En klump av ovissentlighet

värdelös för världen

oformbar likt ett svetsat helvete

har jag stått på samma plan

i hela

mitt

liv




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 159 gånger
Publicerad 2006-09-09 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*